Systemutvecklare (fullstack .NET) till NetClean

Job description

Systemutvecklare (fullstack .NET) till NetClean

Är du systemutvecklare och vill vara en del av ett bolag som tar fram världsledande teknik för att skapa ett tryggare samhälle? Nu finns möjlighet att söka en tjänst på NetClean.

Hos oss är du med och utvecklar effektiva tekniska lösningar för att bekämpa spridning av övergreppsmaterial på barn. Vår produkt. NetClean ProActive, skyddar företag och organisationer mot att övergreppsmaterial hanteras i företagens IT-miljöer. Den används idag i över 110 länder av både multinationella företag och organisationer inom offentlig sektor.

I rollen som systemutvecklare på NetClean kommer du att vara en viktig del i utvecklingen av våra produkter. Du får arbeta i hela teknikstacken och blir en del av ett team där alla tillsammans är med och bidrar till så väl designbeslut som till större arkitekturella beslut. Vi har ett gemensamt ansvar för både nyutveckling och vidareutveckling av våra tekniska lösningar.

Din profil

Vi ser gärna att du har en akademisk examen inom relevant område, några års erfarenhet av systemutveckling och goda kunskaper inom objektorienterad analys, design och utveckling. Har du erfarenhet av arbete i olika utvecklingsspråk och plattformar så ser vi det som extra meriterande. Vi vill att du har jobbat i .NET / C#, har du dessutom kunskap inom React är det en stor fördel. Vi tror att du har kunskap om databaser, är du duktig på SQL är det meriterande. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Några tekniker du kommer att hitta hos oss på NetClean:

  • .NET/C#
  • React
  • GraphQL
  • JavaScript
  • HTML5
  • CSS
  • MSSQL och PostgreSQL
  • C/C++

Vi söker dig som är ansvarstagande och hjälpsam, du är kommunikativ, analytisk och kvalitetsmedveten.

På NetClean har vi en stark gemenskap och en kultur som präglas av samarbete, spontanitet, humor och ett stort engagemang. Du kommer att ha duktiga kollegor och en arbetsplats i ljusa fina lokaler i centrala Göteborg. Gemensamma aktiviteter så som fredags-afterwork, quiz, brädspelskvällar och lunchjogg är vanliga inslag för oss som arbetar på NetClean.

Vi vill vara bäst på det vi gör. Vi vill skapa positiv förändring i världen, och vi vill ha roligt medan vi gör det. Om detta är något som tilltalar dig så tror vi att du kommer att trivas hos oss!

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad Technologies och Pia Tegnér Rydeving. För information kontakta Pia Tegner Rydeving, rekryteringskonsult på pia.tegner@randstad.se eller 0733-573607. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om NetClean

NetClean är ett teknikbolag som utvecklar teknik världsledande teknik för att skydda företag och organisationer mot att sexuellt övergreppsmaterial på barn hanteras i företagens IT-miljö.  Målet är att skapa en ljusare framtid för barn över hela världen. NetClean har legat i framkant inom det här området sedan 2003 genom att kombinera ledande teknik med kunskap om hur övergreppsmaterial på barn hanteras och sprids. Vi samarbetar med polis, intresseorganisationer, teknikföretag och forskningsinstitut och våra lösningar används idag i över 110 länder av både multinationella företag och organisationer inom offentlig sektor.

Genom att jobba på NetClean blir du en del av vår vision om att vår teknik ska vara en självklar del i kampen mot sexuellt övergreppsmaterial på barn och ett naturligt inslag för hållbara och etiska företag över hela världen.

Läs mer om oss på NetClean på www.netclean.com, ta chansen att bli en av oss och arbeta med teknik som påverkar samhället positivt – var en del av något bra!

Application

Kontakta Pia Tegner Rydeving, rekryteringskonsult på pia.tegner@randstad.se eller 0733-573607. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.