Mjukvarutestare till NetClean

Job description

Mjukvarutestare till NetClean

Är du mjukvarutestare och vill vara en del av ett bolag som tar fram världsledande teknik för att skapa ett tryggare samhälle? Nu finns möjligheten att söka en tjänst på NetClean.

Hos oss är du med och utvecklar effektiva tekniska lösningar för att bekämpa spridning av övergreppsmaterial på barn. Vår produkt, NetClean ProActive, skyddar företag och organisationer mot att övergreppsmaterial på barn hanteras i företagens IT-miljöer. Den används idag i över 110 länder av både multinationella företag och organisationer inom offentlig sektor.

I rollen som testare kommer du att vara en viktig del i utvecklingen av våra produkter. Du blir en del av ett team som tillsammans arbetar för att fortsätta säkerställa kvaliteteten på våra lösningar. Du kommer att göra manuella tester (funktions- och regressionstester), men även genomföra, automatisera och utveckla nya testmetoder. Vi jobbar mot att nå en högre grad av testautomatisering och ser därför gärna att du har erfarenhet av just detta och att du vill vara med i arbetet med att utveckla och driva det området framåt.

Din profil

Vi ser gärna att du har en akademisk examen inom relevant område och gärna några års erfarenhet av kvalitetssäkring av mjukvara med hjälp av både manuella och automatiserade tester. Då testautomatisering är något vi arbetar aktivt med är praktisk erfarenhet av att implementera automatiska tester en stor fördel. Vi tror att du har en vana av agilt arbete där mycket fokus ligger på kundnytta och slutresultat. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Vi vill gärna att du har erfarenhet och kunskap inom:

  • Automatiserade tester
  • Last- och prestandatester
  • Programmeringsspråk/Skriptning
  • Uppsättning och orkestrering av testmiljöer
  • Framtagning av testdata
  • REQB- och ISTQB-certifieringar är meriterande

Vi söker dig som är ansvarstagande och hjälpsam, du är kommunikativ, analytisk och kvalitetsmedveten.

På NetClean har vi en stark gemenskap och en kultur som präglas av samarbete, spontanitet, humor och ett stort engagemang. Du kommer att ha duktiga kollegor och en arbetsplats i ljusa fina lokaler i centrala Göteborg. Gemensamma aktiviteter så som fredags-afterwork, quiz, brädspelskvällar och lunchjogg är vanliga inslag för oss som arbetar på NetClean.

Vi vill vara bäst på det vi gör. Vi vill skapa positiv förändring i världen, och vi vill ha roligt medan vi gör det. Om detta är något som tilltalar dig så tror vi att du kommer att trivas hos oss!

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad Technologies och Pia Tegnér Rydeving. För information kontakta Pia Tegner Rydeving, rekryteringskonsult på pia.tegner@randstad.se eller 0733-573607. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om NetClean

NetClean är ett teknikbolag som utvecklar teknik världsledande teknik för att skydda företag och organisationer mot att sexuellt övergreppsmaterial på barn hanteras i företagens IT-miljö.  Målet är att skapa en ljusare framtid för barn över hela världen. NetClean har legat i framkant inom det här området sedan 2003 genom att kombinera ledande teknik med kunskap om hur övergreppsmaterial på barn hanteras och sprids. Vi samarbetar med polis, intresseorganisationer, teknikföretag och forskningsinstitut och våra lösningar används idag i över 110 länder av både multinationella företag och organisationer inom offentlig sektor.

Genom att jobba på NetClean blir du en del av vår vision om att vår teknik ska vara en självklar del i kampen mot sexuellt övergreppsmaterial på barn och ett naturligt inslag för hållbara och etiska företag över hela världen.

Läs mer om oss på NetClean på www.netclean.com, ta chansen att bli en av oss och arbeta med teknik som påverkar samhället positivt – var en del av något bra!

Application

Kontakta Pia Tegner Rydeving, rekryteringskonsult på pia.tegner@randstad.se eller 0733-573607. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.